lördag 1 januari 2011

nytt år nya bekymmer!

har precis kommit hem från ett galet nyårsfirande i gräftåvallen. fint folk fin mat och lite skoters. tog en skotertur på nyårsafton vilket resulterade i värk från topp till tå. eftersom det var djup puder och ouppkörd led, blev det inget mindre än 6 stycken fastkörningar. innan trädgänsen! där gav vi upp och åkte till stugan för lite fylla och grillning i grillkåtan istället. men humöret var på topp under hela dagen och skoterturen var bland det mest underhållande jag upplevt.

vissa skotrar borde vara märkta med "denna sida upp"

efter en lång promenad till den andra stugan i kolsvart mörker, snöoväder och högklackat åt vi en jättegod middag med ett sällskap på 17 pers. kjellis stod i vanlig ordning för maten. och på menyn stod till förrätt svampsoppa, huvudrätt gravat renkalvinnanlår med lingonsalsa ädelostcréme och klyftpotatis och till efterrätt fick vi vaniljpannacotta med hallon. mätta som satan, tog vi samma promenad tillbaka. denna gång var den om möjligt ännu värre. drack skumpa och sköt raketer ute i skidbacken och åkte stjärtlapp ner till "bodegan" där kvällen avslutades. drack en svingod honungsrom som jag inte kom ihåg vad den hette. MUMMAAAAAH! som johan skulle ha sagt.

så nu återstår bara att se vad detta år har att bjuda på. längtar just nu mest efter att max ska komma tillbaka från antarktis. hoppas på mycket brädåkning innan vintern är slut, sedan vankas det en resa till USA för att fira pappas födelsedag. festivalsommar med massa bra band, och för hoppningsvis en jävla massa annat skoj! önskar alla vänner ett bra år 2011!

1 kommentar: