fredag 13 februari 2009

fredagen den trettonde, sanning eller skröna?

då var det fredagen den trettonde igen. skrockens dag. den första av två med bara 28 dagars mellanrum. många teorier kring varför dagen har blivit så fasad finns. nån av dom är någon religös hypotes om jesus korsfästning och judas som den trettonde bordsgästen på den där festmåltiden dom hade när dom firade att jesus skulle dö. men det där är ju bara hittepå, så den gubben funkar inte.

en annan förklaring grundas på att en stor bunt medlemmar av tempelriddarorden fängslades, torterades och mördades om vartannat på order av nån snubbe som hette clemens. jag menar, bara namnet på honom säger ju att någon har suttit och diktat ihop det. att det dessutom skulle ha hänt fredagen den 13 oktober 1307, avslöjar ju hela grejen. skämmes.

alla som har lite vett i huvet vet ju att det är ingen skrock överhuvud taget. hela grejen är rakt igenom sanning, det ÄR en otursdag. och det hela startade 1957 då en liten pojke drunknade vid camp crystal lake. och nu kommer pojken, vars namn är jason voorhees tillbaka varje gång den trettonde dagen i månaden infaller på en fredag. och med sig har han hela skräckeliten. freddie kreuger, hajen, odjuret 3 och dunderklumpen.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, dunderklumpen xD
    Han lovar jag att akta mig för som tusan! :P

    SvaraRadera
  2. research-anna! jag hade då ingen otur!

    SvaraRadera